dette er nok den vildeste chokoladekage jeg nogensinde har bagt.
den er lidt tidskrævende, men den er det hele værd.
OPSKRIFT PÅ TRIPPELCHOKOLADEKAGE
selve kagen
300g mørk chokolade
150g smør
6æg
60g sukker
1 springform (20 cm i diameter)
fremgangsmåde.
Tænd ovnen på 180grader. Smelt chokoladen over vandbad. Skær smørret i tern, og rør det i chokoladen.
Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommerne skummende med 20g sukker, og vend det i chokolademassen
Pisk æggehviderne stive med de sidste 40g sukker og vend dem forsigtigt i chokolademassen.
Fordel dejen i en springform, beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i ca 20 min ( her endte jeg med at give den 40 min før den var færdig)
tag den ud og lad den afkøle i formen, sæt den derefter i køleskabet i mindst 6 timer

Anden del af opskriften.
Chokoladecreme.
100g mørk chokolade
40g smør
smelt chokolade og smør over vandbad. Rør det sammen til en jævn masse og lad det afkøle til konsistensen er cremet.

sidste del er pynt, man kan bruge 100g mørk chokolade til at pynte kagen, jeg valgte i stedet at bruge chokolade hjerter.

så er det bare om at gå igang :D jeg lover at den er virkelig ´virkelig god.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar